Juridisch medewerker

Wij zijn doorlopend op zoek naar nog studerend juridisch talent met een voorkeur voor bestuursrecht en/of civielrecht. Een bijbaan op ons kantoor maakt het mogelijk de advocatuur van achter de schermen te beleven en jou kennis en werklust bij ons te laten zien. Als dat wederzijds goed bevalt dan is er na afronding van jouw studie mogelijk te praten over een vaste aanstelling en een carrière als advocaat.

LiebregtsLeistra Advocaten bestaat uit ervaren en gespecialiseerde advocaten in het overheids- en vastgoedrecht. Wij werken voor particulieren, het bedrijfsleven en verschillende overheden. Ons kantoor is gevestigd in Arnhem, tegenover het centraal station. Gedurende het hele jaar bieden wij talentvolle en enthousiaste studenten de kans om praktijkervaring op te doen binnen ons kantoor.

Overheid & Vastgoed

Wij bieden je een uitdagende en leerzame bijbaan aan binnen onze advies- en procespraktijk waarbij je kennis maakt met het overheids- & vastgoedrecht (zie onze website en blogs). Als student-medewerker word je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. Daaronder behoren zeer diverse werkzaamheden zoals het opstellen van processtukken en correspondentie, het verrichten van jurisprudentie- en literatuuronderzoek, het bijwonen van besprekingen met cliënten en administratieve werkzaamheden. Door onze kleine omvang zal je ook veel meekrijgen over het ondernemerschap als advocaat. Verder zorgt de kleinschaligheid er voor dat je dicht bij het vuur zit en zaken van begin tot het eind kunt volgen. Door deze bijbaan krijg je een goed beeld van wat een advocatenpraktijk inhoudt, zodat je kunt beoordelen of je na je studie wilt werken in de advocatuur.

Periode in overleg

Wij bieden jou de mogelijkheid om op een flexibele manier invulling te geven aan je bijbaan. Wij gaan uit van jouw aanwezigheid gedurende 8 tot 16 uren per week. De dagen en tijdstippen kunnen in overleg worden ingevuld, zodat jij gewoon aanwezig kunt zijn bij colleges, tentamens en andere activiteiten.

Je ontvangt bij ons een marktconform salaris dat afhankelijk is van je ervaring en de hoeveelheid uren die je per week werkt.

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten met goede studieresultaten. Jouw opleiding is gericht op het civiel- en/of publiekrecht. Affiniteit met onroerend goed is een pré maar geen vereiste.

Juridisch medewerker
Kom jij ons team versterken?

    Een dag bij LiebregtsLeistra

    Deze website gebruikt cookies om u te voorzien van de beste ervaring.