Advocaat-medewerker

LiebregtsLeistra Advocaten is een nichekantoor in Arnhem, gespecialiseerd in vastgoed- en overheidsrecht. Met ons team van vier advocaten en drie juridisch medewerkers staan we onze cliënten op een persoonlijke en betrokken manier bij. Met goede oplossingen willen wij voor onze cliënten het verschil maken. Dit heeft geleid tot een groot netwerk van partijen die ons benaderen als zij een juridisch probleem hebben. Om deze cliënten snel en persoonlijk te kunnen blijven helpen zijn wij weer op zoek naar versterking.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van specialisten die voor onze cliënten graag op zoek gaan naar een goede oplossing. We geven liever goed telefonisch advies dan een advies ter dikte van een telefoonboek.

Wij beperken ons tot rechtsgebieden en onderwerpen waarin wij gespecialiseerd zijn. Vragen op andere vlakken verwijzen wij graag door naar specialisten uit ons netwerk.

Wij zijn civielrechtelijk en bestuursrechtelijk gespecialiseerd. Veel voorkomende onderwerpen zijn eigendomsgeschillen, omgevingsrecht, projectontwikkeling, contractenrecht, huurrecht, onteigening en openbaarheid van wegen.

Met onze praktische en specialistische aanpak weten wij veel cliënten aan ons te binden waaronder gemeenten, professionele vastgoedpartijen en particulieren. Nieuwe cliënten bereiken wij onder andere door het geven van lezingen, het schrijven van artikelen in vakliteratuur en op onze blogs (kijk bijvoorbeeld eens op www.verjaringsadvocaat.nl)

Wil je meer over ons weten? Kijk eens op www.liebregtsleistra.nl onder het kopje ‘wie we zijn’ waar we ons persoonlijk aan je voorstellen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand  die enthousiast is geworden van ons voorstelrondje en die 4-10 jaar werkervaring heeft als advocaat binnen het overheids- en vastgoedrecht.

Verder zoeken we iemand die door een sterk analytisch vermogen moeilijke zaken makkelijk kan uitleggen en die alles doet voor de beste oplossing voor de cliënt. Wij kunnen je van werk voorzien, maar helpen je ook graag om je eigen praktijk uit te bouwen.

Wat bieden wij?

Flexibiliteit en een goede balans tussen werk en privé zijn voor ons belangrijk. We bieden daarom veel vrijheid om te bepalen waar, wanneer en hoeveel je bij ons werkt. Alles is bespreekbaar.

Solliciteren

Heb je na het lezen van deze vacature interesse? Bel dan vooral even, dan bespreken we graag hoe we nader kunnen kennismaken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-382 6417 of op onze mobiele nummers die op de website staan.

Advocaat-medewerker
Kom jij ons team versterken?

    Een dag bij LiebregtsLeistra

    Deze website gebruikt cookies om u te voorzien van de beste ervaring.